Liittohallitus Ehdokkuus

Moikka rakkaat toverit!

Olen Mitro Kutvonen ja olen ehdolla demarinuorten liittohallitukseen! Olen 16-vuotias kallion lukion opiskelija Helsingistä ja toimin Helsingin demarinuorten ensimmäisenä varapuheenjohtajana. 

Pohdin pitkään lähtisinkö ehdolle liittohallitukseen. Mutta puhuttuani muutamalle toverille päädyin siihen lopputuloksen että lähden ehdolle! Demarinuoret ovat minulle tärkeä järjestö ja haluan olla edistämässä sitä. Ikinä ei ole liian aikaista muuttaa maailmaa!

Minulle politiikassa kiinnostavinta on turvallisuus- ja puolustuspolitiikka sekä nuorten vaikuttamismahdollisuudet. Näiden perusteella tässä ovat kampanjani kolme päätavoitetta: 

Ammattikoulu- ja lukioikäisten aktiivien lisääminen:

Demarinuorissa tällä on hälyttävän vähän lukio ja ammattikoulu ikäisiä aktiiveja. Tämä pitää muuttaa. Demarinuoret voivat muuttaa tilannetta vahvasti sosiaalisen median aktiivisuudella varsinkin tiktok palvelussa mitä ei ole vielä hyödynnetty kunnolla, sekä politiikka torien määrän lisäämisen puoltamista kunnissa. Monet nuoret haluavat vaikuttaa mutta eivät tiedä miten. Demarinuoret voivat olla niille nuorille se vaikuttamisen kanava ja se ensi kosketus politiikkaan. 

Demarinuorten pitää olla NATO myönteisiä:

Tämän hetkisen maailman tilanteen takia, Suomen sotilaallinen puolueettomuus ei ole enää vaihtoehto. Suomen tulee hakea NATO jäsenyyttä ja demarinuorten täytyy olla NATO jäsenyyden puolella. NATO jäsenyys ei ole korjaus kaikkeen eikä se ole järjestönä täydellinen Suomelle mutta tämän hetkisessä tilanteessa on se Suomen kannalta paras vaihtoehto.

Nuorten vaikuttamismahdollisuuksien parantaminen: 

Nuorten vaikuttamismahdollisuudet Suomessa ovat hyvät mutta niitä voi aina parantaa. Tällä hetkellä Suomessa sinut voidaan tuomita rikoksesta mutta et voi vaikuttaa lakien sisältöön ja niiden ihmisten valintaan jotka asettavat ne lait. Äänestysikäraja pitää laskea. Nuorilla pitää olla mahdollisuudet vaikuttaa niihin asioihin jotka vaikuttavat heihin! Nuorisovaltuustoilla pitäisi olla kaikissa kunnissa puhe- ja läsnäolo-oikeus kunnanvaltuustossa ja kunnanhallituksessa.

Näihin asioihin haluan vaikutta demarinuorten hallituksessa! 

Jos tulee mitään kysymyksiä tai haluat tulla vaan juttelemaan voit laittaa viestiä:

Instagram: Kutvonenmitro

Facebook: Mitro Kutvonen

Sähköposti: Kutvonenmitro@gmail.com

© 2022 A MarketPress.com Theme